Over ons

Wij zijn GRM

GRM is sinds 1 januari 2001 operationeel. De directie wordt gevoerd door John Peerbolte en Bianca Vrolijk.  Omdat ondernemen veel meer is dan uren (en winst) maken, hanteren zij de visie “How can I help?”. Wij helpen opdrachtgevers, medewerkers en slachtoffers in de ruimste zin van het woord. Ondersteunen, ontwikkelen, oplossen!

Ons computersysteem voldoet op alle fronten aan alle eisen die daar in het kader van de AVG aan gesteld worden. En meer dan dat! Hiermee worden onze medewerkers optimaal gefaciliteerd. We hanteren een zero-tolerance beleid daar waar het gaat om het onjuist vastleggen en gebruik van data en gegevensdragers.

Onze deskundigheid waarborgen we door het bijwonen van symposia, incompany trainingen en frequent vakinhoudelijk overleg en een intern opleidingstraject. Wij zijn lid van het NIVRE, PPV, NIS, VJPP en VNAB. Alle register-experts zijn verplicht zich voortdurend bij te scholen. En natuurlijk voeren wij het Nationaal Keurmerk Letselschade.

We hebben kantoren in Roosendaal en Maarssen, maar de werklocaties van onze experts vind je door het hele land. Van Vlissingen tot Groningen, en van Alkmaar tot Maastricht!

Klachten

Het kan altijd gebeuren dat er iets mis gaat. In het geval van een klacht kun je contact opnemen met
Bianca Vrolijk, bianca.vrolijk@grm.nl. Ook wijzen wij je op ons klachtenprotocol.

Over ons

Ontmoet ons team of bekijk onze actuele vacatures

Wij maken gebruik van cookies

Meer informatieAccepteren